Lillebil, budfirma stockholm, bild på våra bilar

Söker du budservice i Stockholm så har du hamnat rätt!

Välkommen till Lillebil och dotterföretaget Lillebud, vi är en budservice i Stockholm som har funnits sedan 1971, vi kan med gott samvete lova att vi hanterar din leverans säkert, i tid, till rätt plats och till rätt pris, vad det än handlar om. Vi sätter en ära i att vara den mest flexibla, snabba och pålitliga budservicen i Stockholm, vårt mål är att lösa dina leveransbehov på bästa sätt, oavsett din bransch.

Vilka typer av transporter hanterar vi?

Genom vår bredd och mångåriga erfarenhet som budservice i Stockholm hanterar vi alla typer av transporter, från budbilar och paketbilar för mindre leveranser, till lastbilar för gods på pallar eller byggvaror. Du beställer, vi hämtar och levererar. Krångligare än så ska det inte behöva vara.

Vårt utbud av transportmöjligheter spänner från olika typer av budbilar och paketbilar, till lastbilar av olika storlek och typer, med baklyft eller kranbil, vi har lastbilar som är anpassade för att komma ner i citygarage, kyltransporter, uppvärmda skåp med mera. Den bredden gör oss till en unik budservice i Stockholm med en stor mängd återkommande kunder.

Våra budbilar i Stockholm

Beroende på vad du behöver ha levererat så väljer vi lämplig storlek på budbilen, ibland räcker det med en kombibil, ibland behövs en större paketbil. i samband med beställningen så stämmer vi av måtten på det som ska budas så vi skickar rätt typ av bil för ditt gods. Självklart finns det filtar i bilarna så att ömtåligt och oemballerat gods skyddas. Behöver du åka med till destinationen, eller möta upp med extra bärhjälp så kan vi så klart lösa det också.

Olika typer av budbilstjänster

Normalt hämtar och levererar vi inom en timme med budbil, för paketbilar gäller två timmar. Är det mindre bråttom har vi ekonomibud med budbilshämtning och leverans inom tre eller sex timmar och paketbil där vi hämtar och levererar inom fyra timmar.
Behöver du hämtning på ett specifikt klockslag kan du självklart förbeställa det.
Vi är inte bara en budservice i Stockholm, vi hanterar så klart även långväga bud, vi levererar dit du vill inom Sverige och Norden.

För våra budbilstransporter inom Stockholm jobbar vi efter prislista som du kan finna exempel på här:

Kontakta gärna oss på tel: 08-447 57 20 eller order@lillebud.se för mer information.
Som kund hos Lillebil hittar du alla dina priser och taxor i din kundportal. Är du inte kund kan du ansöka om det här:

Budbilstjänster ska finnas när du behöver dom

Vi är en budservice i Stockholm som finns där du behöver oss, när du behöver oss.
Behöver du ett bud som dyker upp på önskad minut? Lillebil löser det. Är det riktigt bråttom så kan du få en bil på plats inom 30-60 minuter.
Vi har jour även på kvällar och helger om det är riktigt bråttom, men kan du förbeställa så är det så klart säkrast.

Du och dina transporter förtjänar trygghet!

Givetvis är vi medlemmar i branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag och tillämpar överenskomna avtal och bestämmelser. Utöver det ingår en tilläggsförsäkring av ditt gods genom Lillebilgruppens unika allriskförsäkring, kostnadsfritt. Självklart följer vi alla regler som gäller för yrkesförare så vi alltid har pigga och utvilade förare, alla våra fordon har alkolås och allt gods lastas och säkras enligt konstens alla regler.

Vill du veta mer?

Budbil & Lätt lastbil: 08-447 57 20 eller order@lillebud.se
Tung lastbil & Kranbil: 08-447 57 00 eller order@lillebil.se