bild på lillebil varutaxi

Budfirma med lång erfarenhet

Vi ger oss inte förrän allt rullar som det ska. När kunder beskriver oss är de vanligaste orden flexibla, snabba och pålitliga. Och det är precis det vi vill vara. Från ordermottagning till leverans och hela vägen till fakturering. Allt ska fungera. Och inte bara ibland, utan varje gång. Först då har vi gjort det du är värd som kund.

Vi kan din bransch (och kan vi den inte så lär vi oss den)

Budtjänster är definitivt ingen dussinvara. Det är skillnad på förutsättningarna från bransch till bransch och vi lägger oss vinn om att lära oss din. Med fyra decenniers erfarenhet av transporter och som budfirma i Stockholm har vi byggt upp en stor kunskap inom många branscher, exempelvis byggsektorn där vi utan att skämmas faktiskt kan säga att det är svårt att slå oss på fingrarna.

Brett, högt, tungt eller kallt – vi har lösningen

Lillebil och Lillebud kan tillsammans lösa alla typer av transporter. Alla typer!
Vår fordonspark spänner från mindre budbilar till lastbilar i alla storlekar, med baklyft eller lyftkran. Vi klarar även kyltransporter med våra kylbudbilar. Den bredden är svårslagen och kanske är det därför allt fler väljer oss som sin hovleverantör av budtjänster.

Nummer ett på lastbilsbud

Vi är nummer ett på lastbilsbud i Stockholm. Ingen annan kan erbjuda samma snabbhet eller kapacitet. Du kan förbeställa en stor lastbil på önskad minut. Vid akuta behov kan du få en bil framkörd på 30–60 minuter. Varje timme året runt har vi lastbilar och kranbilar tillgängliga för dig.

Tryggare kan inte godset vara

Som medlemmar i branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag tillämpar vi ALLTRANS och ALLBUD. Dessutom ingår kostnadsfritt en tilläggsförsäkring av ditt gods, genom Lillebilgruppens unika allriskförsäkring (100.000 kr/transport). Vi går genom det längre än branschen i övrigt, något vi kan göra då vi nästan aldrig råkar ut för några skador