långbud transport stockholm

Specialtransport och transport av ömtåligt och känsligt gods

Vi på Lillebil har lång erfarenhet av specialtransporter och transport av ömtåligt gods. Vår expertis sträcker sig från hantering av långgods till taklyft och öppningsbara skåp. Vi har specialiserat oss på att leverera skräddarsydda lösningar för dina behov av specialtransport, oavsett hur komplexa de är. Nedan ser du några exempel på specialtransport vi kan erbjuda. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den mest passande lösningen för just din transport.

långbud transport stockholm

Specialtransport av långgods

På Lillebil har vi en omfattande erfarenhet när det kommer till hantering av långt och otympligt gods. Våra kranbilar är utrustade med avancerad teknik och kranar som gör det möjligt för oss att hantera även de mest otympliga och skrymmande lasterna. Oavsett om det handlar om tunga maskiner, stora konstruktionselement eller andra speciella gods, har vi den kapacitet och erfarenhet som krävs för att säkerställa att din last transporteras på ett säkert och effektivt sätt.
Kontakta oss idag med din fråga både när det gäller regelverk eller utförande.

brandfarligt gods lillebil budfirma

Farligt gods (ADR) - Specialtransport

På Lillebil är vi stolta över vår förmåga att säkert och ansvarsfullt hantera farligt gods med upp till 1000 riskpoäng på en stor del av våra fordon. För oss är säkerheten och överensstämmelse med alla relevanta regler och föreskrifter av högsta prioritet när det kommer till transport av farliga ämnen. Vi inser att det kan vara en utmaning att hålla sig uppdaterad om de komplexa reglerna som styr transporten av farligt gods. Därför är vårt mål att göra ditt arbete enklare. Om du är osäker på vilka regler som gäller för din specifika last eller om du behöver vägledning om hur du säkert och lagligt transporterar farligt gods, är du mer än välkommen att kontakta oss.

lastbil med kran stockholm lillebil

Taklyft - Specialtransport

När du behöver lyfta gods till högre höjder, kan du lita på oss för att erbjuda en pålitlig lösning. På Lillebil har vi oftast den rätta lösningen när det kommer till lyft till taknivåer. Våra 28 meters Jibb-kranbilar är speciellt utformade för att hantera lyftning till höjder som kräver extra precision och styrka. Oavsett om det handlar om att lyfta tungt byggmaterial till byggarbetsplatser eller utföra komplicerade installationer på tak, är våra Jibb-kranbilar det perfekta valet.

lastar av med kranbil

Specialtransport vid Montering och Glasning

Om du behöver professionell hjälp med montering eller glasning som kräver användning av kranbil, så har du kommit till rätt plats. Våra kranbilar är utrustade med avancerad teknik och kranar som gör att vi kan utföra montering och glasning på platser och höjder som kan vara svåra att nå med konventionella metoder. Oavsett om du behöver montera stora fönster, glasa in byggnader på höga våningar eller utföra komplexa montageprojekt, har vi den erfarenhet och den utrustning som krävs för att göra jobbet snabbt och effektivt.

man lastar av en lastbil lillebil

Öppningsbara skåp - Specialtransport

För att göra lossning och lastning ännu smidigare och mer mångsidig har vi utrustat flera av våra lastbilar med öppningsbara sidor och tak. Denna innovativa funktion gör det möjligt för oss att effektivt hantera en mängd olika lasttyper med användning av byggkranar och traverser.

kranbil i stockholm lastar av

Specialtransport med Skivok

När det kommer till att hantera skivor på ett säkert och effektivt sätt har vi på Lillebil den perfekta lösningen: Skivok, även känd som ”vagga”. Med hjälp av Skivok kan du enkelt och bekvämt lasta av en bunt skivor, en i taget, utan att riskera skador på lasten eller någon av de inblandade. Oavsett om du arbetar med konstruktion, renovering eller någon annan verksamhet som involverar hantering av skivor, kan vår Skivok-tjänst vara den perfekta lösningen för att göra lastningen av skivor enklare och säkrare.

lastbil med kran

Specialtransport med Lyftok

När det kommer till lyft av bräckligare konstruktioner som lekstugor och friggebodar, är det av yttersta vikt att använda de rätta verktygen och teknikerna för att säkerställa att lyftet utförs på ett säkert och effektivt sätt. I dessa situationer är den bästa lösningen att använda sig av vårt specialverktyg: lyftok.

Behöver du hjälp att välja typ av specialtransport?

Ta kontakt med oss så guidar vi dig rätt.

Varför välja Lillebil för dina specialtransporter i Stockholm?

  1. Erfarenhet och pålitlighet: Med vår långa erfarenhet inom transportbranschen och specialtransport kan du lita på oss för att leverera dina varor säkert och i tid.
  2. Brett utbud av specialtransporter: Oavsett om du behöver transportera långgods, taklyft eller varor som kräver öppningsbara skåp, har vi rätt utrustning och kompetens för jobbet.
  3. Säkerhet i fokus: Vi prioriterar säkerheten för både din last och våra medarbetare. Du kan vara säker på att dina varor hanteras med omsorg och försiktighet.
  4. Pålitlig och effektiv service: Vi strävar alltid efter att leverera en högkvalitativ och effektiv transport och vi vill att du ska känna dig trygg när du väljer Lillebil för din specialtransport.

Vi är redo att ta hand om dina behov av specialtransport och se till att ditt gods når sin destination säkert och i bästa skick. Boka din specialtransport hos oss på Lillebil.

Andra tjänster som Lillebil erbjuder