kranbil i stockholm, hyr av Lillebil

Hyra kranbil i Stockholm - Vi har vad du söker

I vårt utbud av olika transporter i Stockholm har vi ett rejält urval av olika typer av kranbilar med erfarna förare att hyra. Vi kan erbjuda såväl citykranbilar som 3-axliga brädgårdsbilar beroende på vad som ska transporteras och var den ska ske. Självklart finns det alternativ med t ex pallgaffel, baklift eller lyftram, det är bara att säga till vid bokning så du får rätt kranbil.
Normalt kan du beställa till samma dag, även om det såklart är bäst att beställa någon dag i förväg, vilket så klart inte kostar något extra. Precis som med alla våra tjänster så är vårt mål att du snabbt och enkelt ska få ditt transportbehov i Stockholm löst på bästa sätt.

Vi har den typen av kranbil du behöver

Genom Lillebil kan du hyra kranbil i Stockholm, vi har många olika varianter beroende på ditt behov. Vårt utbud av kranbilar innefattar så klart inte bara normalstora och stora kranbilar, utan även lågbyggda citykranbilar gjorda för att klara viadukter och de många garagen i Stockholm, t ex Hötorgsgaraget med maxhöjd 2,8m. Vi har även en mindre 4-hjulsdriven kranbil för svårare vägförhållanden som småvägar och backar i vinterväder.
Behöver du större alternativ har vi kranbilar som lastar upp till 12 ton och kan lyfta ett ton 15 meter upp. Behöver du kranbil med Jibb och lång räckvidd så har vi det också. Självklart är alla våra last- och kranbilar utrustade med alkolås och klarar Stockholms miljözonsregler så vi kan jobba i hela Stockholm.

Våra olika typer av kranbilar

  • 2-axlig Kranbil max last 2-5 ton
    (Lyfter exempelvis 500 kg 10 m.)
  • 3-axlig Kranbil max last 9-12 ton
    (Lyfter exempelvis 1000 kg 15 m.)
  • Taklyft, Jibb & Montering
    (Lyft över 15-26 m, krav på Jibb eller tidskrävande monteringar / heldagsuppdrag)

Våra kranbilar ska finnas på plats när du behöver dom

Lillebils kranbilar i Stockholm finns där du behöver oss, när du behöver oss.
Kontakta oss och boka den kranbil du behöver till den plats och tid den behövs.
Våra priser för kranbilar är alltid baserade på timdebitering, tiden avrundas uppåt till närmaste kvart och har en minsta debitering på 1,5 timme + drivmedelstillägg. Dagsaktuella priser och gällande drivmedelstillägg finner du här:

Som kund hos Lillebil hittar du alla dina priser och taxor i din kundportal. Är du inte kund kan du ansöka om det här:

Du och dina transporter förtjänar trygghet

Som medlemmar i branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag följer vi självklart överenskomna avtal och bestämmelser. Vi följer så klart också alla regler som gäller för yrkesförare så vi alltid har pigga och utvilade förare, alla våra fordon har alkolås och allt gods lastas och säkras enligt konstens alla regler.

Vill du veta mer om att hyra kranbil i Stockholm, eller har du frågor?

Tung lastbil & Kranbil: 08-447 57 00 eller order@lillebil.se

 

Budfirma Stockholm

Boka din kranbil idag!

Kontakta oss så tar vi fram en anpassad lösning för dig.