lillebil, hyr kranbilar i stockholm

Hyra lastbil med kran Stockholm

Behöver ditt företag hyra en lastbil med kran i Stockholm? Lillebil är din partner för att uppfylla alla dina behov av lyft och transport i Stockholm. Med vår omfattande flotta av lastbilar med kran kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för dina projekt.

När det gäller att hyra en lastbil med kran är vi medvetna om att pålitlighet och kvalitet är avgörande. Vi på Lillebil är stolta över att erbjuda rätt sorts lastbil till ditt uppdrag. Vår erfarna personal finns tillgänglig för att ge dig råd och hjälpa dig att välja rätt lastbil med kran för dina specifika behov. Mer info på vår sida om kranbil.

Vi förstår också att kostnad är en viktig punkt för dig. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser för att passa din budget. Vi erbjuder flexibla hyresalternativ och kan skräddarsy avtal baserat på projektets längd och omfattning. Läs mer om pris för att hyra kranbil i Stockholm. Som kund hos Lillebil hittar du alla dina priser och taxor i din kundportal. Är du inte kund kan du ansöka om det här:

Med vår expertis inom branschen och vår kunskap om Stockholms området kan vi erbjuda effektiva transport- och lyftlösningar. Oavsett om du behöver transportera material till byggarbetsplatser, villabygget, flytta båten eller liknande, kan du lita på att vår lastbil med kran kommer att möta dina krav.

Kontakta oss på Lillebil idag för att diskutera dina behov av att hyra en lastbil med kran i Stockholm. Vårt dedikerade team är redo att ge dig personlig service, skapa skräddarsydda lösningar och ge dig en konkurrenskraftig offert. Välj Lillebil som din pålitliga partner för att uppfylla dina lyft- och transportbehov.

Vårt utbud av lastbilar med och utan kran

Hos oss på Lillebil finns det ett 40-tal lastbilar i storlekar från lätta lastbilar med max last 800 kg och 4 m långt lastutrymme och upp till 3-axliga med 7 m lastutrymme som lastar upp till 17 pallar/15 000 kg.
Du lär utan problem kunna hyra lastbil med kran i Stockholm som löser ditt behov från oss på Lillebil.

Ömtåligt, skrymmande, eller riktigt tungt gods? Inga problem!

Då vår specialitet är just transport av ömtåligt gods och skrymmande eller långt- och/eller högt gods, så kan vi erbjuda många olika specialtransporter i form av skåplastbilar med öppningsbara sidor, men även några med öppningsbart tak.

Behöver du frakta ömtåligt och oemballerat gods så har vi allt som behövs för att göra det på ett säkert sätt. Spännbandsskenor, filtar och godsstöttor med mera finns tillgängligt vid behov.

Handlar det om att frakta riktigt tunga saker, som till exempel pallar med sten, så har vi fordon med bakliftar som klarar upp till 1300 kilo och elektriska palldragare om det behövs.

Trygghet och säkerhet

För att tillgodose byggbranschens säkerhetskrav har så klart alla förare ID 06-legitimationer, hjälm och övrig skyddsutrustning.
Vi följer självklart också överenskomna avtal och bestämmelser för medlemmar i branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag. Givetvis följer vi så klart också alla regler som gäller för yrkesförare så vi alltid har pigga och utvilade förare.

Alla våra last- och kranbilar klarar förstås Stockholms miljözonsregler och är så klart utrustade med alkolås.

Har du frågor om att hyra lastbil med kran i Stockholm, eller vill du prata med någon hos oss?

Tung lastbil & Kranbil: 08-447 57 00 eller order@lillebil.se
Budbil & Lätt lastbil: 08-447 57 20 eller order@lillebud.se