Kranbil Stockholm pris

Letar du efter kranbil i Stockholm till rätt pris? Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och ett stort utbud av kranbilar med erfarna förare för just dina behov. Vår erfarenhet och expertis inom kranbilstjänster gör oss till det självklara valet för alla dina lyftbehov i Stockholm.

Vi förstår att pris är en viktig faktor när du behöver hyra en kranbil i Stockholm. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda konkurrenskraftigt pris utan att kompromissa på kvalité. Vi har ett brett utbud av kranbilar i olika storlekar och kapaciteter, vilket gör att vi kan skräddarsy en lösning som passar just ditt projekt och budget.

Våra förare är välutbildade för att hantera alla typer av kranbilar och lyftjobb. Vi strävar hela tiden efter att ge dig snabb och pålitlig service. Med vårt utbud av kranbilar för alla behov kan vi leverera professionella lyfttjänster till konkurrenskraftiga priser.
När du väljer oss kan du lita på att du får rätt sorts kranbil till rätt pris i Stockholm. Vi är stolta över vårt rykte för att erbjuda exceptionell service och att vara en pålitlig partner för alla typer av byggprojekt, renoveringar, takarbeten och mycket mer. Som kund hos Lillebil hittar du alla dina priser och taxor i din kundportal. Är du inte kund kan du ansöka om det här:

När du hyr genom oss så kan du oftast beställa kranbilen till samma dag. Vill du vara helt säker så beställer du en eller ett par dagar i förväg. Självklart kostar det inget extra att tidsboka en tidig körning nästa dag. Har du specifika önskemål, som pallgaffel, baklift eller lyftram säger du till om det vid bokning.

Trygghet när du hyr kranbil av oss

Vi är medlemmar i branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag och följer självklart överenskomna avtal och bestämmelser. Vi följer samtliga gällande regler så allt gods lastas och säkras enligt konstens alla regler av pigga och utvilade förare.

Kranbil Stockholm pris 2023

Våra kranbilar debiteras på timtaxa, aktuellt pris för olika typer av kranbilar hittar du i listan nedan. Alla priser är exklusive moms.

 • 2-axlig Kranbil max last 2-5 ton
  (Lyfter exempelvis 500 kg 10 m)
  Pris: 999 kr
 • 3-axlig Kranbil max last 9-12 ton
  (Lyfter exempelvis 1000 kg 15 m)
  Pris: 1104 kr
 • Taklyft, Jibb & Montering
  (Lyft 16-26m, krav på Jibb eller tidskrävande monteringar / heldagsuppdrag)
  Pris: 1388 kr

Drivmedelstillägg tillkommer, se aktuell nivå drivmedelstillägg.
Tider avrundas uppåt till närmaste kvart. Fram- och hemkörningstid tillkommer med totalt 1,0 tim. Minsta debitering är 1,5 timme.
Alla våra last- och kranbilar klarar förstås Stockholms miljözonsregler och är självklart utrustade med alkolås.

Vill du veta mer om priser för att hyra kranbil i Stockholm, eller har du frågor?

Tung lastbil & Kranbil: 08-447 57 00 eller order@lillebil.se